Dodo

Dodo –  omiljeni italijanski brend ‘šarmantnog nakita’. Sa jedinstvenošću i posebnošću utkanim u svaki komad, Dodo kolekcije nakita i privezaka su više od pukog modnog izraza – one su nosioci vrednosti, graditelji zajednica i čuvari nezaboravnih trenutaka. Gotovi svi komadi nakita su pažljivo dizajnirani kako bi se lako kombinovali, slagali i uparivali, unapređujući svakodnevni izgled i predstavljajući modernu ženu u njenom autentičnom sjaju.

Osim predivnom estetikom, Dodo se ponosi svojom posvećenošću održivosti. Od samog osnivanja, Dodo podržava ekološki odgovoran pristup poslovanju i izradi nakita, ostvarujući saradnje sa mnogobrojnim organizacijama za zaštitu životne sredine. Dodo je jedan od pionira u korišćenju 100% odgovorno nabavljenog zlata u svim svojim kreacijama, postavljajući standarde u industriji i pokazujući da lepota može biti i etički orijentisana.

Kao brend, Dodo slavi različitost i podržava samoizražavanje, verujući da je autentičnost najčistiji dragulj u svima nama. Doživite magiju Dodo kolekcija i otkrijte kako svaki komad ima svoju priču, a svako ko ga nosi ima priliku da kreira svoj jedinstven izraz lepote.