Načini isporuke

Gde se roba isporučuje? – Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Daily Express.

Rok isporuke – Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme “Potvrdi”, na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja. Isporuku možete očekivati u roku od 5 radnih dana (dani vikenda kao i državni praznici se ne računaju). Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

Preuzimanje pošiljke – Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 9-17h od ponedeljka do petka. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurirska pruža usluge i preuzimanje paketa na benzinskim pumpama u njihovim Paketomatima (u njihovoj poruci koju dobijete je objasnjeno kako preuzimanje na Paketomatu funkcionise). Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke – Cena isporuke za porudžbine naručene preko www.kazimirowa.rs je besplatna na teritoriji Srbije.