Imate pitanje?

Da, mi smo ovlašćeni prodavac svih brendova navedenih na ovoj veb stranici.

Kazimirowa Jewelry & Watches sa zadovoljstvom želi dobrodošlicu na adresi West 65 tržni centar, Omladinskih brigada 86

Ne, možete da kupujete preko www.kazimirowa.rs i bez otvaranja naloga.

Da biste ponovo postavili svoju lozinku, pratite uputstva „ZABORAVLJENA LOZINKA“ na stranici ZA PRIJAVLJIVANJE. Imajte na umu da iz bezbednosnih razloga nismo u mogućnosti da pošaljemo vašu staru lozinku putem e-pošte.

Prihvatamo platne kartice VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express. Takođe moguće je i plaćanje pouzećem u gotovini.

Ne, trenutno šaljemo samo na teritoriji Republike Srbije.

Dostava za proizvode poručene preko www.kazimirowa.rs je besplatna.

Kada detalji o praćenju budu dostupni, dobićete potvrdu putem e-pošte i link za praćenje Vašeg paketa.

Sve Vaše kupovine su osigurane od krađe i slučajnog oštećenja dok su u tranzitu od Kazimirowa radnje do Vaše adrese za dostavu.

Molimo kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli da pronađete najbolje rešenje (estore@kazimirowa.rs).

Da, možete da vratite ili zamenite kupljeni artikal, ali obratite pažnju na sledeća pravila:
Kupovinu možete vratiti ili zameniti u roku od 14 dana nakon što ste potpisali prijem paketa.
Proizvod se mora vratiti u originalnom pakovanju sa garancijom.
Potrebno je da su artikli koji se vraćaju novi, nekorišćeni, neoštećeni i spakovani u originalnu ambalažu. Povrat koji nije u skladu sa našom politikom neće biti prihvaćen i biće Vam vraćen.

Možete ga poslati po kuriru, ili doneti lično u našu radnju. Da biste dogovorili povrat ili zamenu, kontaktirajte estore@kazimirowa.rs . Tada ćete dobiti sve potrebne informacije.

Ne. Kazimirowa Jewelry & Watches obezbeđuje besplatnu dostavu za vraćanje i preuzimanje. Artikal se takođe može vratiti u nekom od naših butika.

Refundiraćemo vam sredstva putem istog načina plaćanja koji ste koristili za kupovinu.

Naši savetnici za kupovinu su tu da Vam pomognu. Oni će rado odgovoriti na vaše upite putem telefona +381 62 8800604 (pon-ned: 10 do 22 časa), ili putem e-maila na: estore@kazimirowa.rs.

Volimo da čujemo povratne informacije od naših kupaca jer smo strastveni i potpuno posvećeni onome što radimo. Trudimo se da naši klijenti imaju odlično iskustvo kupovine i usluge sa Kazimirowa Jewelry & Watches. Pošaljite nam svoje komentare na estore@kazimirowa.rs i potrudićemo se da se unapredimo.

Ova stranica pokriva najčešća pitanja i nedoumice koje naši kupci imaju. Ukoliko ne možete da pronađete odgovor na svoje pitanje, kontaktirajte naš tim telefonom na +381 62 8800604 ili putem e-pošte na estore@kazimirowa.rs.

Ako tražite određenu stavku i znate njen naziv ili referentnu oznaku, pokušajte da koristite okvir za pretragu. Ako znate okvirno šta želite, ali nemate baš tačan artikal na umu, možda će Vam najviše odgovarati da koristite navigaciju kroz meni. Kada se nađete na listi proizvoda, možete da precizirate svoje rezultate koristeći različite filtere.

Molimo kontaktirajte naš tim putem telefonom na +381 62 8800604 ili putem e-pošte na estore@kazimirowa.rs i navedite više detalja, kao što su slika proizvoda ili referentni broj.

Iz bezbednosnih razloga, vredne i skupocene komade ne šaljemo u Vaš dom, već za njih nudimo opciju Click & Collect za preuzimanje u našoj radnji. Ako ste zainteresovani za takav nakit ili sat, iskoristite opciju Click & Collect ili kontaktirajte naš tim telefonom na +381 62 8800604 ili putem e-pošte na estore@kazimirowa.rs da bismo razgovarali o sledećim koracima i pokušali da pronađemo najbolje moguće rešenje.

Ponuđena veličina prstena je najčešće jedna od najčešće traženih. Nismo u mogućnosti da na stanju uvek imamo svaki model prstena u svim veličinama, ali na zahtev možemo poručiti bilo koju veličinu. Za više informacija o tome kako poručivanje željene veličine funkcioniše kontaktirajte naš tim telefonom na +381 62 8800604 ili putem e-pošte na estore@kazimirowa.rs.

Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo da odredite tačnu veličinu Vašeg prstena, po mogućnosti na licu mesta u našoj radnji, jer je to najprecizniji i najpouzdaniji način. Ukoliko ipak niste u mogućnosti da nas posetite, možete da pogledate naš vodič za merenje. Napominjemo ipak, da on nije 100% pouzdan i da je najbolje da konsultujete stručno lice.

Kliknite ovde da biste videli dokument koji će Vam pomoći pri merenju. Pročitajte uputstvo da biste što preciznije izmerili veličinu narukvice.